Handelsbetingelser - Linoleumstryk | plakater
21998
page-template-default,page,page-id-21998,theme-stockholm,stockholm-core-2.2.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-8.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-30

Handelsbetingelser

Betaling

Bergqvist.c modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB, Union Pay, Diners International, Discover og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket, når varen afsendes.

 

Alle Beløb er i DKK (Danske kroner) og er inkl. moms.

 

Berqvist.c bruger en godkendt betalingsservice, der sørger for, at dine oplysninger er godt beskyttet.

Levering

Alle ordre, der bliver lagt inden kl 10:00, vil blive sendt afsted samme dag. Hvis ordren lægges efter kl 10:00, vil den blive sendt afsted dagen efter.

 

Ovenstående afhænger dog af lagerbeholdningen.

 

Bergqvist.c levere i hele Danmark.

Leveringstiden er 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet under produktet.

Længere leveringstid kan forekomme på reservationsvarer og personlige værker, som er lavet specielt til dig. Dette vil fremgå i produktbeskrivelsen.

 

Alle ordre bliver sendt med Postnord til nærmeste pakkeboks eller hjemmelevering.

Reklamation

Er din varer beskadiget under fragt? 

Du bedes sende foto af emballage, af forsendelsen med synlig pakkelabel og ligeledes foto af varens skade. Dette skal sendes i en mail til Bergqvistc@outlook.com. I mailen skal også stå ordrenummer og kontaktinformation.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materialer og/eller fabrikation. (Dog skal der tages højde for håndlavede produkter, da de kan variere i udtryk) Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Bergqvist.c vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering 

Rettes henvendelser til og reklamationer sendes til

 

Bergqvist.c

Snerlvej 21

3650 Ølstykke

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt ved Bergqvist.c. Dette indebære dog ikke depositum på speciale bestillinger. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

 

Fortrydelse skal anmeldes til Bergqvist.c senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal i senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal give pr. mail til Bergqvistc@outlook.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af vores værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungere på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Persondata ved køb

Når du handler hos Bergqvist.c, beskyttes dine personlige oplysninger. Bergqvist.c er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du handler på Bergqvistc.dk. Oplysningerne opbevares hos Bergqvist.c, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

 

Når du videregiver dine personlige oplysninger på bergqvistc.dk, bekræfter du samtidig, at Bergqvist.c må anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtigelse over for dig og tilbyde den service, du forventer. Oplysningerne kan også bruges til at komme i kontakt med dig.

 

Bergqvist.c formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringøjemed udenfor Bergqvist.c. Oplysninger, som videregives til tredjepart. anvendes kun til at opfylde Bergqvist.c’s forpligtigelser over for dig i forhold til levering.

 

Bergqvist.c gemmer dine oplysninger i op til 5 år til bogføring, i henhold til regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt på bergqvistc.dk, kan der sendes klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

https://www.forbrug.dk/

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens Oline klageplatform.

 

Platformen findes her
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

 

Angiver du en klage her, skal du oplyse Bergqvist.c’s E.mail adresse

Bergqvistc@outlook.com