Om Bergqvist.c - Linoleumstryk | plakater
21839
page-template-default,page,page-id-21839,theme-stockholm,stockholm-core-2.2.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-8.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-30

Om Bergqvist.c

Bergqvist.c er et kunststudie der siden 2020 har designet og solgt håndlavede linoleumstryk, originale kunstværker og plakater. Danske Camilla Bergqvist nyder at arbejde med farvesammensætninger, og hun designer og skærer selv sine linoleumstryk i hånden i hendes morfars atelier.

 

Hun er inspireret af at give nutidens tendenser et naivistisk og grafisk figurativt udtryk, hvor hun tilføjer sit eget særlige præg med sin personlige feminine streg. Det er hendes vision at inspirere særligt kvinder, gennem hendes kunst, til at tro på sig selv, og der er derfor altid en mening bag hendes værker.

 

Camilla nyder at udvikle sig som kunstner og eksperimenterer konstant med nye materialer og medier som oliepastel, akvarel, collage og meget andet.

 

Velkommen til Bergqvist.c

Høj kvalitet

Når det kommer til kunst, er god kvalitet, noget Camilla vægter højt. Derfor er de materialer, hun bruger, altid de bedste på markedet.

 

Hun trykker og maler sine værker på 100% bomuldspapir og hjemmelavet papir lavet af forskellige materialer. Hun bruger linoleumssværte med høj lysfasthed, der sikre at farverne ikke ændre sig for meget over tid, og så er hendes plakater trykt på 265g fine art paper.

 

Når du køber et værk hos Bergqvist.c, kan du være sikker på, at det er i den bedste kvalitet.